Lamborghini пусна Huracan Evo Spyderсъс задно


Lamborghini пусна Huracan Evo Spyderсъс задно

Lamborghini пусна Huracan Evo Spyderсъс задно

Абсолютната машина за каране и страст. Какво друго да кажем за открито Lamborghini Huracan Evo Spyder, което е и със задно, а не традиционното 4х4? Това реално е четвърта версия на Huracan след Performante, купе и спайдър с 4х4, определено направена за хардкор феновете.

Huracan Evo RWD Spyder има същия 5,2-литров V10 мотор с 610 к.с. и 560 Нм, максимална скорост 324 км/ч и зреме за ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,5 сек. Покривът е мек и се разгъва с бутон за под 17 сек. Може да го правите и в движение до 50 км/ч. А освен, че се наслаждавате на слънцето и приятния вятър, откритата версия дава огромното предимство да слушате V10 двигателя отвън.


Стандартно колата е с 19-инчови гуми Pirelli P Zero, като опция има 20-ки и керамични спирачки. В механизма на сгъваеми покрив са използвани карбонови материали, за да се пести от теглото. Така масата е камо 1509 кг, за сравнение 1421 кг при купето.

Сега най-добрата новина. Обикновено Lambo объркваха месеците на първите доставки на моделите си. Първите Urus пристигнаха през пролетта, макар да са много по-необходими на собствениците си през зимата, а Huracan Performante Spyder дойде през есента… точно преди зазимяване. Но Evo RWD Spyder ще е наличен още това лято. Най-накрая. Цените започват от 230 000 долара.

← Назад