Bentley показа Continental GT Mulliner


Bentley показа Continental GT Mulliner

Bentley показа Continental GT Mulliner

Обичате ли диамантите? В екстериора и интериора на Bentley Continental GT Mulliner има тематични форми със скъпоценните камъни. Колата дебютира и ще е достъпена за поръчка през октомври, доставките започват през следващата година.

Екстериорът на GT Mulliner получава различен вид на централната решетката, което придава по-стилен външен вид, подсилен от двойният диамантен модел.

Този мотив се появява и на отворите на предните калници. Капачките на огледалата получават сатенено сребърно покритие.


GT Mulliner се вози на 22-инчови джанти със саморазливни емблеми B в центъра. Дизайнът се отличава с рисувани централни секции и полирани метални ръбове. Интериорът е мястото, където Bentley наистина набляга на лукса.

Mulliner предлага на клиентите избор между осем различни трицветни интериорни цветови комбинации. Подобно на решетката, има двойни диамантени шевове  на седалките и панелите на вратите.

 

Микро-тръбопроводите по краищата на подложките на пода отговарят на останалата цветова схема на купето. За да приляга на диамантената тема, централната конзола е обработена от метал по начин, който създава набор от малки, многостранни подредени триъгълници.

Има и парчета фурнир от орехово дърво и хромирана облицовка. Ако видът на Continental GT Mulliner не отговаря на вашия стил, тогава Bentley предлага 88 фурнири от дърво.

Mulliner се предлага с 6,0-литровия W12 с би-турбо, произвеждащ 626 к.с., или с 4-литровия V8 с би-турбо и 542 к.с. Независимо от задвижването, този модел получава,като стандартна функция активната технология за борба с преобръщането.

Continental GT Mulliner идва с ключове в презентационна кутия, включваща кожена торбичка, която съответства на избраната от клиента цветова комбинация на интериора.

 

 

← Назад