Отзоваха Lambo Aventador SVJ заради неотварящи се врати


Отзоваха Lambo Aventador SVJ заради неотварящи се врати

Отзоваха Lambo Aventador SVJ заради неотварящи се врати

Не си мислете, че когато дадете 5 чувала с пари за кола и тя ще е перфектна. Петъчното производство коли и нехайни работници ги има във всяка една компания, така че както ви се падне. Нов служител в Lamborghini си е свършил толкова добре работата, че е забравил да постави правилно отварящите механизми вратите на 26 коли Aventador SVJ Coupe и Aventador SVJ Roadster, направени за САЩ.

И всички те са отзовани в сервизите, за да бъдат поправени. И собствениците им да могат да отварят вратите си… отвътре. "По време на сглобяването не много добре трениран работник може би не е монтирал правилно жилото във вътрешната част на вратите“, се казва в изявлението на компанията.


И така – получавате си суперколата, влизате вътре, карате, хвалите се пред приятелите, отивате при тях и не може да излезете от колата. Поне… електрическите стъкла работят. Както и външните дръжки. Е какво толкова, нали има решение и няма да останете вътре. Плюс това имаше и времена, в които стъклата на колите се контрираха с отверки.

Lamborghini планира да произведе 900 броя Aventador SVJ в купе вариант и още 800 роудстъри. И със сигурност бъдещите собственици се надяват, че ще могат да отварят вратите си. От двете страни.  


← Назад