MERCEDES AMG GTS 2014г.Mercedes AMG GTS 2014г.

 

ТИШИНА всички онемяват.

Това е втория aвтомобил, за който Mercedes-Benz изцяло гласува доверие на AMG. Двуврат,двуместен,купе или кабриолет. Истинско произведение на изкуството. Изумителна кола със страхотна спирачна система. Керамика ,или не?! Въпроса е магистрали и писти, или не?  За писта ли ще я ползвате,или не?! Замислете се.

 

Двигателя е един,но в няколко разработки:

4.0 biturbo

AMG GT    462к.с. и 476к.с. (facelift 2017)

AMG GT C 557к.с.

AMG GT S 510к.с. и  522к.с. (facelift 2017)

AMG GT R с 585 к.с и 700Nm. през 2016г. От 0-100 3.5 сек.

Изборът на модификация зависи от това, дали ще използвате колата всекидневно в цивилния си живот или ще я използвате  предимно на писта.

 

Интериорът: 

 

  - Той е космически. Чувството е като в самолет. Няма смисъл да обясняваме колко е хубав,просто не мислете за комфорт. Има го,но това не е основното с което ще те впечатли . Това е мега лукс,но за писта. Алуминий,алкантара и кожа във всички посоки. За външния вид също не смеем да разказваме. Трябва да го видите...........

 

Управление:

 - Управлява се уникално, може да се настройва в няколко спортни режима.Нормалното градско каране ще ви коства 17-20л./100км. На магистралата колата показва че не и липсва тяга и може да ви накара да крещите по завоите.

 

За комфорта не трябва да говорим. Това е кола създадена предимно за писта. Въпреки че в по -"слабите" си модели автомобила е напраен така че да не ви напряга в гадска среда и ви помага да му се насладите напълно. Но не забравяйте, че това  спортен автомобил, създаден от опитни спортисти. Не е за всеки и не всеки е за него.

 

Ако смяташ че нещо сме пропуснали, може да го допишеш отдолу в коментарите под статията. Ще сме благодарни.

 

BRI4KA.COM


Последни


    Все още няма коментари.