Календар със събития Събития

Can-Am вече с много по-голям продажбено-сервизен център у нас

Can-Am вече с много по-голям продажбено-сервизен център у нас

Зундерт Екстрийм, представител на продуктите на Can-Am у нас, откри изцяло нов шоурум пред своите клиенти, партньори, приятели и медии. Съоръжението е разположено зад настоящия и далеч по-компактен продажбено-сервизен център, който сега е пълен с класически автомобили. Така в рамките на новата и старата сграда феновете на автомобилите и приключенските машини могат да видят уникални мечтани продукти. В шоурума има джетове, моторни шейни, УТВ и АТВ машини, трайкове и пълна екипировка. 

Гостите се спираха още на входа, впечатлени от двата открояващи се в тъмнината Can-Am Maverick X3, а едната машина заковаваше вниманието, заради ефектния си брандинг създаден и произведен от графичното студио на Зундерт Екстрийм, което също е разположено вече в новото съоръжение.

Всеки новодошъл бе посрещан топло и приятелски от Росица Мутафчиева, управител на Зундерт Екстрийм, и от нейния екип, а интериорът на шоурума създаваше уютно усещане у всеки, прекрачил прага, поставяйки елегантен фокус върху машините за екстремни забавления и върху десетки дрехи и аксесоари, създадени с мисъл за тоталния комфорт и безопасност на всеки, занимаващ се активно с екстремни спортове.

Вместо официални речи, Росица Мутафчиева и нейният баща Иван Мутафчиев, който създава Зундерт заедно със своята съпруга през 1991 г., споделиха интересни и весели факти от историята на компанията. С директно включване от централата на BRP в Прага, мениджърът за Европа, Милош Лозничка, заедно с Любомир Любомиров, регионален мениджър по дистрибуцията, благодариха искрено на целия екип на Зундерт Екстрийм за перфектното партньорство, започнало през 2003 г. и движещо се по възходяща линия през всичките 19 години.

Партито завърши с рок изпълнение на Васко Кръпката и Подуене блус бенд.