Календар със събития Събития

Димитър Илиев отново срещу Крум Дончев, но в политиката

Димитър Илиев отново срещу Крум Дончев, но в политиката

За да сме коректни спрямо заглавието, Димитър Илиев и Крум Дончев вече са приятели, след като почти две десетилетия бяха върли врагове по рали трасетата. Двамата дори участваха заедно като пилот и навигатор в рали „България“ преди 3 години, а сега отново са конкуренти, но в политиката.

8-кратният рали шампион и доцент в НСА Димитър Илиев обяви днес, че ще участва в предстоящите избори в листата на „Продължаваме промяната“ след разговори с Кирил Петков и Асен Василев. Ководещият в Safety Bri4ka Academy ще е водач на листата в Кърджали и четвърти в Перник.

„Искам да си обещая, че, нагазвайки в блатото, вонята може да ме опръска и изцапа, но името си ще пазя чисто докрай“, казва в съобщението си Илиев и също така, че ще се бори срещу „разрухата, безхаберието и корупцията, която е заразила и разболяла целия ни обществено-политически организъм, и която, подобно на тежко протичаща КОВИД инфекция, е поставила обществото ни на изкуствено дишане“.

Крум Дончев е водач на листата на БСП в Габрово и вече на два пъти бе избран за народен представител. Днес стана ясно също така, че и рапърът Христо Петров, известен като Ицо Хазарта и също представян от нас в Bri4ka, ще води листата на "Продължаваме промяната" в столичния 25 многомандатен район, излизайки срещу Бойко Борисов и Корнелия Нинова.