Календар със събития Събития

Доставиха Corvette без закрепени елементи на бронята

Доставиха Corvette без закрепени елементи на бронята

Corvette С8 е една от най-желаните коли в момента. GM не приема вече поръчки за 2020, защото производството за тази година е изкупено. Но ето, че въпреки строгите мерки за контрол на качеството понякога се получават грешки. Detailed Designs Auto Spa пуснаха видео, в което разказват за доставка на модела без да е закрепен с нужните болтове аерокрилото на предната броня пред радиаторите.

Интересното е, че непоставените болтове, които държат елемента, са намерени зад него, просто някой не ги е завинтил.  

Хубавото в случая е, че GM веднага са се свързали със собственика и са поискали подробна информация за покупката на колата, за да проследят точно кой е отговорен за проблема и занапред да не бъде допускан.

И така, поуката от историята е, че дори да си купите Corvette, може да се наложи да завиете един два болта на него още докато е чисто нов. Само да припомним, че така бяха и „москвичите“, произведени в Ловеч по време на соца. Първият Corvette със средноразположен двигател стартира от 60 000 долара.

Подобни неща обаче се случват, особено в първата година на производството, затова винаги препоръчваме фейслифта. Припомнете си, че и Lamborghini отзова Aventador SVJ, защото работник в завода не е свързал жилото за отваряне на вратите отвътре.