Календар със събития Събития

Ferrari La Ferrari и Enzo ще дефилират в София на 27 юни

Ferrari La Ferrari и Enzo ще дефилират в София на 27 юни

Премиум рали София - Свети Влас се завръща през 2021 г., а тази година ще се проведе заедно с украинския клуб Odessa Super Cars Run и ще се срещне с международния формат OneLife Rally. Тази година трасето е само в границите на България, от 25 до 27 юни.

Официалният старт ще бъде даден на 26-и юни от марина Диневи в Свети Влас, където ще се присъединят екипажи от Odessa Super Cars Run. Заедно мощните автомобили ще се насочат към първите спортни етапи в ралито: драг и италианско преследване. Част от участващите коли са тазгодишният талисман на Премиум Рали София – Свети Влас, а именно McLaren GT, предоставен от дългогодишния партньор Евролинк, AMG GT R, Nissan GT-R Black Edition, Ferrari 488 GTB, Porsche 992 Turbo S, Lamborghini Gallardo, Bentley Continental GT и още много други. Финалът на съботния ден ще е в Пловдив с официална вечеря и парти.

На 27-и юни участниците ще преминат през последното изпитание - Тайни локации, преди да финишират пред катедралата „Св. Александър Невски“ в София. Там организаторите обещават да е наистина зрелищно, тъй като се очаква да се видят над 150 суперавтомобили като Ferrari La Ferrari, Ferrari Enzo и Bugatti Chiron.

Нямаме търпение да станем част от неделния ден, тъй като именно в София публиката ще може да се наслади на тези зверове, когато Премиум Рали София – Свети Влас се срещне с международния формат OneLife Rally. Финалът на ралито ще приключи с официална вечеря и парти в хотел Маринела, София.