Календар със събития Събития

Hennessey полудя, прави електричка с 6 колела

Hennessey полудя, прави електричка с 6 колела

Hennessey обикновено дразни Bugatti, но сега е сложил на мерника новия собственик Rimac. Компанията разкри плановете си за нещо неземно. Компанията работи по проект, наречен Deep Space. Той няма да излети скоро, но обещава неземни технически спецификации. Hyper GT има ниско купе с масивни врати тип пеперуда и шест колела, които се задвижват от електрически двигатели.

Hennessey работи върху шестмоторно EV, разработено да бъде практично. В необичайната кабина с оформление 1+2+1 седалки могат да се настанят четирима души и комплект стикове за голф за всеки. Представете си McLaren F1 Speedtail или T50 на Гордън Мъри, но с трети ред. Hennessey иска всички да знаят, че най-задната седалка не е просто VIP място, а място за много важен човек.

Пътникът, който пътува отзад има най-добрата седалка, тъй като ще лежи напълно изправен в дълъг и луксозен седан. Чудовището разполага с купе и шаси изработени от карбонови влакна и задвижване на шест колела с нулеви емисии. Очаква се мощността на бъде над 2000 к.с., а цената повече от 3 млн. долара.