Календар със събития Събития

Картинг академия у нас подготвя деца за бъдеща кариера

Картинг академия у нас подготвя деца за бъдеща кариера

В началото на юни започва обучението на първата група деца в Картинг академията Pure Speed. Това обяви един от съоснователите на академията Станислав Каваримов.

Академията е предназначена за деца между 5 и 7 години, които нямат опит и има за цел да изгради у тях правилни навици за поведение на пистата и развитие на потенциала на всеки един от участниците.

„Обучението на първата група, която се запълни много бързо, започва на 1-2 юни, като сме избрали датите заради Деня на детето, а също така и да предложим на децата силна емоция веднага след края на учебната година на най-малките – обясни Каваримов. – Първите два дни ще са посветени на теория и практика. Ще проверим физическата подготовката на децата, както и бележниците. Започваме с устройството на картинга и най-важните неща относно безопасността на пистата.”

Каваримов уточни, че усвояването на нови знания няма да е като в училище.

„Ще е много по-интересно, ще учим и ще караме, като първите два урока на децата ще са на равен плац – това е най-доброто решение за безопасността им. След това вече отиваме на пистата.”

 

Снимка: Pure Speed