Календар със събития Събития

LEGO Jeep Wrangler Rubicon също преминава навсякъде

LEGO Jeep Wrangler Rubicon също преминава навсякъде

Докато тате си играе с истинската кола, децата могат да правят същото с конструктор LEGO. Датската компания разкри най-новия модел от серията LEGO Technic, Jeep Wrangler Rubicon. Създаден като реплика на Jeep Wrangler има емблематичен външен вид, дизайн и легендарни офроуд възможности на действителното превозно средство. Но тук в много по-компактна обвивка.

И със сигурност моделът не е само за деца, а и пораснали. Количката от 665 части ще осигури вълнуващо строително изживяване, тъй като пресъздава високоефективните 4х4 системи, здрави гуми и сгъваеми задни седалки. А след сглобяване може да го подложите на тежък офроуд.

Партньорството на Jeep с LEGO Group дава на потребителите още една възможност да споделят страстта, която изпитват към Jeep Wrangler. Дизайнът му  позволява да го разглобяват, допълват, отварят врати, да го преконфигурират, да го разглобяват и след това да го сглобяват отново.  LEGO Technic Jeep Wrangler има за цел да внесе радост на своите потребители и да вдъхнови бъдещите дизайнери за марката Jeep.

Сега уловката, няма да бъде наличен преди Коледа. А чак от 1 януари 2021 г. натам. Идеята за подарък току що се провали.