Календар със събития Събития

Naran показва GT3 кола за обикновен път и писта

Naran показва GT3 кола за обикновен път и писта

Новата компания Naran Automotive разкри първия си модел Celare Pack  модел в Лондон. Освен красиво, това е и оръжие за пистата. Клиентите могат да приспособят четириместното купе, за да отговорят на техните индивидуални нужди, независимо дали предпочитат да шофират на писта или на обществените пътища.

Колата има множество настройки от моторните спортове, задното крило може да бъде премахнато. Само за  20 минути аеродинамичният пакет се маха изцяло от инженерите на Naran Automotive, превръщайки Naran от легално състезателен автомобил GT3 на произведение на изкуството.

Купето има задвижване на четирите колела, а притискането е цели 1377 кг, надвишаващо това на състезателен автомобил GT3. Naran ускорява от 0 до 100 км/ч в час за 2,3 секунди, а очаквана максимална скорост е над 370 км/ч.

Наред с EY3 Engineering, Naran Automotive събира екип от партньори от световна класа в автомобилният спорт, за да създаде The Naran. Дизайнът, цветовете и материалите са направени от Кейт Монтгомъри, бивш дизайнер на Aston Martin Lagonda. Изработеният специално за компанията 5,0-литров битурбо V8 двигател има 1048 к.с. и 1036 Нм. Изработен е в Германия от Racing Dynamics.

Ще бъдат произведени само 49 модела на Naran, като всяко превозно средство е индивидуално съобразено с вкуса на потребителя, което  включва обозначението на името на модел по поръчка, което е характерно за луксозни суперяхти.