Календар със събития Събития

Ново BMW в стил Арт Деко

Ново BMW в стил Арт Деко

Не е мотоциклетът на Батман, но е близо. Ако обичате BMW R 18, има няколко добри новини за вас. Kingston Custom е компания, която си сътрудничи с BMW Motorrad и създава невероятни шедьоври в стил Арт Деко.
Новият мотор се нарича Spirit of Passion и разполага с един от ръчно изработени обтекатели Kingston. R 18 в голяма степен е непокътнат, запазени са основните компоненти, боята и линиите. Вместо да изгради нова конструкция, Kingston Custom избра да разшири дизайнерските идеи, които BMW вече е започнал.

Внедрява се седалка от каталога на аксесоарите, индикатори на Kellermann и LED фарове. Също така напълно оригинално предно колело и резервоар за този модел.

Kingston Customs има дълга история в създаването на персонални мотоциклети на BMW в миналото си, като досега са създадени 17 екземпляра.

Още през 2018 г. Kingston Custom White Phantom се появи по време
изложение на мотоциклети по поръчка в автомобилния музей на Petersen в Лос Анджелис, Калифорния. Компанията усилено работи по поръчкови мотори повече от 35 години и казва, че винаги започва нов дизайн със скица, молив и бутилка с коригираща течност.