Календар със събития Събития

Откриват шоурума на Ferrari в София до месеци

Откриват шоурума на Ferrari в София до месеци

Първият у нас шоурум на Ferrari ще бъде открит в близките месеци. Изключителен представител на компанията е „Ауто Италия“, вносител и на Maserati. Центърът се изгражда изцяло по правилата на Ferrari и ще предложи изтънчени услуги и детайли, които до момента не са предлагани у нас. Пристигането в приемната на сервизното помещение ще бъде в закрита зала, а автомобилът и кратките ремонти ще се следят от собствениците през витрина и луксозна ложа с напитки, храна и мебели Ferrari.

Вносителят има квоти за всички актуални и специални модели на Ferrari. В това число са плъг-ин хибридът SF90, F8 Tributo и Ferrari Roma.

За момента не е ясно кои модели ще бъдат изложени в шоурума, но клиентите ще могат да избират и конфигурират своята кола от цялата гама на Ferrari. За разлика от масовите производители, автомобилите на Ferrari имат дълъг период на доставка. И със сигурност родните фенове ще видят официално модели на Ferrari за пръв път на автосалон, след като в зората на демокрацията в началото на 90-те и първите салони в НДК бе изложен клиентски модел на Ferrari.