Календар със събития Събития

Предстои 19-ти национален BMW събор

Предстои 19-ти национален BMW събор

Най-мащабното автомобилно клубно събитие и тази година ще зарадва хиляди фенове на BMW. 19-ти национален BMW събор се завръща в Пловдив и ще се проведе на 26 септември на Международния панаир.

Организаторите BMW клуб България са подготвили празник на сетивата с топ екземпляри от марката – най-новите модели, прецизно реставрирани или тунинговани машини. Хиляди автомобили, интересна програма и забавни игри! Предстоят вълнуващи конкурси, всевъзможни атракции и изненади.

По стара традиция, още от първите си издания, водещ на събитието ще бъде Владимир Миронов – DJ Monkey, с който купонът винаги е гарантиран. А заедно с партньорите и изложителите, посетителите на събитието ще се докоснат до всичко ново в услугите и продуктите, за да поддържат своите любими коли във възможно най-перфектно състояние.

Усложнената ситуация с Covid-19 забави, но не отмени най-очакваното събитие в автомобилните среди. Въпреки множеството трудности, организаторите от БМВ Клуб България направиха всичко по силите си, за да го осъществят и да гарантират, че ще се проведе в унисон с актуалните противоепидемични мерки.

Като дълбока благодарност към своите членове и тяхната подкрепа през тази година, BMW клуб България им осигурява безплатен вход на събитието. Всички останали ще могат да закупят билети предварително или на място.