Календар със събития Събития

Предстои Moto Expo 2022

Предстои Moto Expo 2022

Moto Expo 2022 ще се проведе от от 15 до 19 април, зала Асикс Арена, бивша Фестивална, съобщиха организаторите на събитието Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор Експо Тим. Две години Moto Expo бе отменяно заради пандемията от Ковид-19.

Както винаги, на изложението ще присъстват изложители, представляващи у нас всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди. Заедно с това, в изложението по традиция участват много фирми, които внасят аксесоари, консумативи, резервни части и принадлежности. Радостното е, че ще видим и нови марки, които са в България от миналата година. Общата изложбена площ в централната зала е 2200 кв. м. Там ще бъдат всички вносители на мотоциклети в България.

Централното и горно фоайе имат общо 250 кв.м. заета площ фирми за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване. Да припомним, че по време на първото издание на изложението през 2019 г., интересът беше огромен. През щандовете на Асикс Арена преминаха над 10 000 посетители. Moto Expo 2022 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт.