Календар със събития Събития

Предстои Volkswagen Club Fest

Предстои Volkswagen Club Fest

Остават броени дни до дванадесетото издание Volkswagen Club Fest, което среща в титаничен сблъсък миналото, настоящето и бъдещето на автомобилната индустрия. Организаторите от Клуб на привържениците на Фолксваген в България повдигат леко завесата. На 19 и 20 март в Интер Експо Център най–голямото автомобилно изложение от фенове за фенове ще предложи уникални автомобили и отдадени фенове, качествени продукти и услуги за автомобили, забавления за всички възрасти (RC колички, детски кът), приятни изненади, много игри и интересни награди. Организаторите гарантират невероятна атмосфера и много положителни емоции.

“Автомобилните фенове напоследък жадуват за събития. А ние от клуба сме свикнали да им даваме почти всяка година поне по една изненада, поне по една или дори няколко премиери. И тази година не е изключение. Ще имаме официална премиера на нов модел. За първи път ще имаме участници от две от най-ексклузивните марки от концерна. За първи път ще можете да видите състезания с RC колички. За първи път ще имаме автомобили дори от Германия.

Както всяка година, участниците ще изминат стотици и дори хиляди километри, за да представят своите автомобили. Защото всяка година влагаме нашата страст и емоция – от фенове за фенове”, споделя Добрин Балчев, един от организаторите на феста.