Календар със събития Събития

Присвоиха Lambo Aventador на шефа на Walltopia

Присвоиха Lambo Aventador на шефа на Walltopia

Ивайло Пенчев, собственик на Walltopia, се оплака в профила си във Фейсбук, че е станал жертва на измама и някой е присвоил неговото Lamborghini Aventador. Интересното е, че колата е на пети етаж в офисната сграда и е качена със специален асансьор. Автомобилът не се движи, а бизнесменът преми време коментира за bTV, че я е купил не да я кара, а защото е красива. Вероятно и затова се намира в заседателна зала в офиса.

„Искам да ви споделя за едно престъпление, на което станах  жертва, и което мисля че няма как да се получи без участието на държавни институции. Брутално е и може да се случи на всеки от вас явно.Имам една кола, която не карам много. Lamborghni. Не съм я карал от повече от година. При опит мой служител да поднови гражданската и отговорност, научава, че тази кола не е моя от 19-и януари. Собственост е на испански гражданин и е дерегистрирана е в КАТ“, коментира Пенчев и обвинява КАТ, че според тях той лично я е дерегистрирал.

„Но представям си какво щеше да ми се случи, ако бях излязъл с тази кола - спира ме полицай и ме арестува за кражба на кола. Звучи невероятно, но щом се е случило на мен, може да се случи на всеки от вас. Пуснахме  жалба в полицията и се надявам да разкрият разбойниците. Все пак имат запис на камерите в кат и може да се види кой е дерегистрирал“, обяснява още Пенчев.

Снимки: bTV новините