Календар със събития Събития

Продавач на коли онлайн доставя безплатно за лекари

Продавач на коли онлайн доставя безплатно за лекари

BuyaCar.co.uk доставя безплатно коли и подарява 2-годишна гаранция за клиентите си от ключови длъжности за държавата в момента на криза като лекари и полицаи. Компанията е една от водещите във Великобритания за продажба на коли онлайн. До момента дилърът е продал над 20 000 автомобила само с електронна поръчка, а в последните дни има ръст на обажданията и посетителите на сайта им.

Вчера премиерът на страната Борис Джонсън затвори временно всички бизнеси от второстепенно значение. BuyaCar таксува клиентите си по 199 паунда за доставката на колата и 499 паунда за две години гаранция. Сега тези суми няма да се заплащат от доктори, полицаи, пожарникари, медицински работници и други държавни длъжности.

BuyaCar.co.uk използват изкуствен интелект в процеса на покупка и лицево разпознаване, за да се намали риска от измама по време на покупката на кола. Също така има и услуга, която се нарича безконтактно предаване на колата. И за разлика от безконтактното миене на колата тук наистина няма контакт. Подписвате документите си и ги изпращате по пощата, а колата получавате пред дома си. И точно този тип се препоръчва от компанията за хората, които се считат застрашени от последствията на коронавируса като възрастните. Тук обаче остава въпроса – ако е толкова опасно за тях да се срещат с други хора и трябва да си стоят вкъщи, за какво тогава им е нова кола?