Календар със събития Събития

Продават McLaren Senna №95

Продават McLaren Senna №95

McLaren Senna е една от най-редките хиперколи, произведена някога, ограничен до само 500 бройки. Но това не пречи да бъде купен, благодарение на предстоящия търг в RM Sotheby’s. Очакваме тази Senna да се продаде за много повече от първоначално обявената цена от 1 милион долара.

McLaren Senna е създаден като наследник на хипер автомобила P1 и трети представител на серията Ultimate. McLaren F1 се фокусира върху управлението, P1 в интеграцията на хибридна технология, докато Senna се стреми да бъде най-добрия автомобил, легален за обикновен път, създаван някога.

RM Sotheby’s продава на търг McLaren Senna номер 95 от 500 производствени модели. Външният цвят не е шарен, а поръчан с карбон.

Първият собственик е избрал за интериора алкантара, допълнена от  сини шевове. Тази проста цветова схема прави Senna номер 95 чудесен автомобил за препродажба, тъй като не предлага кичозни цветове или облицовки.

Първият собственик на този McLaren Senna е изминал малко под 805 километра с колата от момента на доставката през септември 2018 г. Собственикът и е поставил защитно фолио на боята, за да предпази карбоновите елементи.