Календар със събития Събития

Раят за феновете на караваните е този уикенд в The Mall

Раят за феновете на караваните е този уикенд в The Mall

Откритият паркинг на столичния The Mall, бул. Цариградско шосе, ще бъде домакин на първото по рода си мултибранд кемпер изложение, организирано от Camperisimo. Ще бъдат изложени над 25 модела кемпери от най-известните и желани марки. На разположение на гостите на експото, Camperisimo предоставят най-доброто от кемперпарка си, който и е голям, и се слави с добрата си и модерна селекция.

Посетителите ще могат да разгледат отблизо най-новите модели 2021 г. на Dethleffs, Mobilvetta, Hymer, Roller Team, Challenger, Burstner, Sunlight, Giottiline LaMarca, IvecoVan и много други. Можете да запазите и дата за тестване, наеми или покупка при супер изгодни условия.  Camperisimo, освен добро настроение и забавление, са подготвили наистина неустоими ценови предложения и мега отстъпки, при покупка или поръчка на кемпер по време на изложението, както и много щедри подаръци за всеки клиент. Само сега, посетителите на експото могат да се възползват от отстъпка до 5555 евро при покупка на кемпер, а ако го направят ще получат и страхотен подарък – кемпер климатик от марката GREE.

За всички фенове на кемпер пътешествията ще се раздават специални награди и ценни подаръчни ваучери. Двама късметлии ще получат страхотни ваучери на стойност 1000 лв. и 500 лв., при наем на кемпер от Camperisimo, a още 100 човека ще си тръгнат със спечелени ваучери за безплатен пакет Допълнително оборудване, който ще могат да използват още при следващото си кемпершествие с Camperisimo.

Освен подаръци, награди и отстъпки, на Camper Expo in The Mall ще се състои премиерата на три атрактивни модела кемпери и кемперванове! Това са полуинтегралът от луксозния клас кемпер La Marca 73, готовият за диво къмпингуване и лудо пътуване 4Х4 ван LaMarca IVECO VAN и елегантният и модерен кемперван Giottivan 60T.

Входът е свободен, но съобразен с противоепидемичните ковид изисквания за безопасна дистанция и използване на маска, при влизане в кемперите. Работното време е всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.