Календар със събития Събития

Руснак разби витрината на шоурум на Porsche с Taycan

Руснак разби витрината на шоурум на Porsche с Taycan

На какво ли не са готови хората за повече харесвания в социалните мрежи. Едни си показват знойните прелести, други са по-оригинални и излизат директно през витрината с кола в стил Да изчезнеш за 60 сек. Случката е истинска. Руснакът Михаил Литвин, който запали своето Mercedes AMG GT 63 S Four-Door Coupe сега направи друга щуротия като подаде газ на Porsche Taycan Turbo S директно от шоумура през витрината. Видеото е качено на 24 октомври и има 2,5 млн. гледания.

Цената на колата е 15,6 млн. рубли или 212 хил. долара. Според влогъра грешката е станала след като се е объркал и вместо педала на спирачката е натиснал този на газта. Но стоповете издават истинските му намерения. Още по-забавното е, че това е неговата кола, която е купил преди това. И след като може да запали AMG GT 63 S Four-Door, защо да не си позволи да разбие малко предницата на колата и една витрина.

Самото видео има етюд с актьори в ролята на Сталин, Ленин и Путин, които го съветват да не си купува колата. А Литвин не говори много, но кадрите са след монтаж. В другите си социални мрежи пък има репликите му преди да се качи в колата и е очевидно, че екипът му го очаква отвън пред витрината. Руският Джереми Кларксън, поръчан по Алиекспрес или нещо хитро, вие преценете сами.