Календар със събития Събития

Тesla прави гигабира

Тesla прави гигабира

Tesla и Илън Мъск имат много предани фенове, на които може да предложи всичко. Най-новата идея е гигабира бутилка, вдъхновена от Cybertruck, която планира да произвежда във фабриката си в Германия. Да, точното място, защото германците пият най-много бира на човек от населението в света.

Илон Мъск имаше много странни идеи, които звучаха като шеги, но се превърнаха в реалност. За да изглежда шегата истинска, а също така Мъск пише, че е намерен припаднал до Tesla Model 3, заобиколен от бутилки Teslaquila. И обяви, че Tesla планира да пусне своя собствена текила и го направи миналата година. Която се разпродаде за часове.

Сега говори за проекта на гигафабрика в Берлин, а Tesla планира собствена бира. Изпълнителният директор очаква във фабриката да работят до 10 000 служители. Защо трябва да пият местна бира, като може да е неговата?

Също така се изгражда гара във фабриката, за да спомогне за пътуването до работното място, а стените на завода ще са покрити с улично изкуство. Подобно на Tesla Tequila, бутилката е по-важна от съдържанието.