Календар със събития Събития

За пръв път в България има гаранция на камиони втора употреба без ограничение

За пръв път в България има гаранция на камиони втора употреба без ограничение
За пръв път в България има гаранция на камиони втора употреба без ограничение
За пръв път в България има гаранция на камиони втора употреба без ограничение

Продължаваме с темата за тежкотоварната техника. След като в няколко клипа ви запознахме с основните моменти при избора на камион втора ръка с нашите приятели от Феникс Тракс, сега идва ред на техния най-нов продукт, който се предлага за пръв път в България. А именно Европейска гаранция за камиони втора употреба, без ограничение на годините.

С тази стъпка компанията цели да отговори на нуждите на динамичния пазар като даде по-голяма сигурност и увереност на клиентите си. Изборът на употребявано превозно средство винаги е бил свързан с поемането на неизвестен риск, а новият продукт на Феникс Тракс цели да освободи купувача от него. За да се чувствате спокойни в бизнеса.

Гаранцията, която се предлага в този формат в България за първи път, включва тежкотоварни превозни средства, които не са превишили 600 000 км, като покрива силовата група – двигател, скоростна кутия, кардани и диференциали – в първите 6 месеца или 60 000 км пробег след покупка. Покрива ремонти на територията на България и Европейския съюз в гаранционния период, а екипът на Феникс е готов да съдейства на всяка стъпка при настъпила нужда.

Феникс Тракс има над 13 години опит в сектора на търговията с тежкотоварни превозни средства. Специализирана е във вноса на висококачествена техника от Швейцария. Всички превозни средства, които предлага са преминали технически преглед в независим сервиз и се предлагат с пълна документация и история.

Компанията предлага всички европейски марки тежкотоварни автомобили, строителна и специализирана в сферата на транспорта техника. Съдейства с внос на специфични модели и типове превозни средства по желание на клиента, както и консултация при избора от опитния ѝ екип.

Феникс Тракс е част е от Холдингова структура заедно с фирмите Donau Trucks GmbH и Rhein Trucks GmbH, разположени в Германия, както и фирма Rhein Camion AG, разположена в Швейцария. Материалната база се намира в гр. София, ул. Околовръстен път №527.

Разберете повече за гаранцията и разгледайте предложенията на www.fenix.bg