Календар със събития Събития

Календар със събития

Събития

Няма предстоящи събития на избраната дата

Предстоящи събития

Интер Експо център

Porsche. 75 години история.

Изложбата „Porsche. 75 години история.“ ви води през историята на марката и представя 75 класически автомобила от различни епохи, връщайки ви назад до първите 356 и последващите го серии A, B и C, чиято еволюция съгражда основата за раждането на завладяващия 911. С неповторимия си дух моделът, който тази година отбелязва своя 60-годишен юбилей ще докосне сърцето ви с присъствието на модели от различни свои поколения, превърнали се в част от най-невероятното автомобилно наследство, включително Cabrio и Targa версии, неповторимите Turbo варианти, редки лимитирани серии и специални изпълнения.

Сливен

Drift Invasion 2023 - Round 1 - Sliven

Състезание по дрифт на самолетната писта до Сливен. В съботния ден са тренировките, в неделя батълите.

Сливен

Планинско Българка

Втори кръг от националния шампионат по планинско. Трасето е от 2019 година, когато е скъсено с 800 метра. През 2021 г. е добавен шикан малко след старта, на правата преди първия завой. Включва 17 поста, 3360 м. състезателна дистанция, денивелация между старта и финала от 258 метра.

пл. "Ал. Батенберг", София

Спасов Ден 2023

Организаторите БАК ‘’РЕТРО” канят феновете на Спасов Ден. Той ще се проведе на 10.06.2023г. от 09:00 часа до 14:00 часа на площад Батенберг. Разполагането на автомобилите започва от 08:00 часа и до 14:00 часа може да се насладите на красотата,елегантноста и уникалноста на десетките ретроавтомобили. Награждаването започва в 13:00 часа и ще отличи дебютиращи колеги и превозни средства.

Твърдица

Рали Твърдица

Първи кръг от националния шампионат по рали.

Летище Стара Загора

21-ви Национален BMW Събор

Традиционният събор на BMW ентусиасти, предстои дрифт, драг, дрифт такси, конкурси за външен и вътрешен вид, шоу програми и за пръв път - подарък автомобил BMW за един от посетителите с томбола.

Писта Калояново

Национален Volkswagen Събор на Писта 2023

За пореден път НАЦИОНАЛЕН VW СЪБОР НА ПИСТА! Всички с автомобили от VAG групата са добре дошли на писта Дракон в Калояново на 17 и 18 юни - да се покажат и да изпробват възможностите си в различните дисциплини на пистата.

летище Крайници

AMERICAN FEST

American MUSCLE FEST / vol.3 ще се проведе в един ден - неделя 18 юни 2023г. на летище „Крайници“ до Сапарева баня. Начало в 09:00ч. Във Фестивалната зона по традиция ще се допускат само американски возила от всякакви марки и модели - масъли, лимузини, джипове, пикапи, камиони, мотори и т.н. За всички фенове и гости с различни от американските МПС ще има предвидена паркинг зона извън Фестивалната и ще влизат като пешеходци, като заплащат входна такса, на човек.

Перник

Алея на класиката Перник

За четвърти път клуб AvangarD Classic ще проведе в Перник, парад-изложба на ретро и класически превозни средства.

НИМ Бояна

Sofia Festival of Speed

Традиционно събитие за суперколи, тази година ще се проведе в Националния исторически музей.

Паркът до Терминал 2 летище София

СОФИЯ МОТО ФЕСТ

Софийските мото клубове чрез Сдружение „София МС 22“, организират първото по рода си благотворително мото-автомобилно шоу, което ще премине под знака на разтупкваща сърцето кауза – популяризиране на Националната кампания в подкрепа на донорството и трансплантациите - „Да! За живот!“ Върху площ от над 100 декара, която е една от най-забележителните запазени зелени богатства на гр. София, ще бъдат представени от официалните вносители най-новите модели мотоциклети, автомобили, камиони, автобуси, кемпери и каравани, ATV, UTV, велосипеди и лодки. Също така ще бъдат изложени всички видове аксесоари и принадлежности за мотори, автомобили, камиони, планински и морски туризъм. Заедно с нас ще се проведе паралелно и традиционното събитие за суперколи и класики в стил "Гудууд"- София спийд фест. Очакваме над 50 суперколи. В рамките на събитието ще стартира и Премиум рали София - Свети Влас на 23.06.23г. с над 60 супер автомобили, които ще направят и парадна обиколка в самото събитие около публиката и експонатите, след което ще се отправят към затворена отсечка за церемониалния старт. На същата отсечка следват демонстрациите с шоу и състезателни автомобили. Шоуто ще балансира между стънт с мотори, мотокрос, ретро автомобили и мотоциклети. Невероятния парк и наличното в него езеро благоприятстват за демострацията и възможностите на всички прекрасни машини и майсторството на тези, които ги управляват – BMX скокове и дрифт с автомобили.

Видин

Vintage Vehicles Vidin 2023

Традиционен ретро парад във Видин, който ще се проведе за 7-и път.

Сливен

III Кръг Драг Рейсинг - Сливен

Трети кръг от националния шампионат по Драг Рейсинг ще се проведе на 09-10 септември 2023 година в Сливен, летище Бършен.

Hyatt Regency Pravets Resort

Concours D'Elegance Drustar 2023

Конкурс за елегантност за класически коли.

АБОНИРАЙ СЕ

ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН