Календар със събития Събития

Ангел Лалов: катастрофата ми е една, през 2019 г.

Ангел Лалов: катастрофата ми е една, през 2019 г.

Vsi4kibri4ki се свързахме с Ангел Лалов, набеден за две една след друга катастрофи с BMW-та на релсите на столичния бул. България, за да потърсим истината за инцидентите. Според сериозни медии той има прякор Мушамата, занимава се с продажба на крадени части и организира незаконни дрифт състезания. Но неговата версия е доста по-различна от това.

В автомобилните среди никой не знае за прякора му, нито той самия, научава го в деня, в който избухва новината. Тя идва от фейсбук профила Катастрофи в София, а първоначалната ни информация за това каква всъщност е истината идва от автора на снимките с бялото BMW. Оказва се, че скочилото върху релсите бяло BMW е на познат на Лалов, не негово, Ангел Лалов идва на инцидента час и половина по-късно. „Имам доказателство от видеорегистратора, но дори това не е нужно, защото има МВР и те много добре знаят кой е управлявал колата. Катастрофата със синьото BMW е моя, от 2019 г. Поел съм отговорност за нея, имам акт, не я отричам, въпреки че мога, защото автомобилът се водеше на фирма, която вече не съществува. А и колата вече не съществува. Но всичко е абсолютна измислица.

Идва от човек с връзки и възможности, с който работих доскоро. Нямам нито прякор Мушамата, явно са го измислили, за да звучи интересно. Работя от сутрин до вечер, нямам време за състезания по дрифт. Изпращаха ми ММА бойци да ме заплашват. При мен дойдоха от бТВ, взеха интервю, разбраха, че не съм аз, не излъчиха интервюто, а само това с Тенчо Тенев. Ако всичко бе истина, да са ми взели книжката. Де някой да ме пазеше от органите на реда“, коментира за нас Ангел Лалов.

Лалов се е посъветвал с адвокат и няма да завежда дела срещу медии за лъжливата информация. Тенчо Тенев е бивш началник на Пътна полиция-София, който изказа недоумение защо Лалов още има книжка и тя не му е отнета.

 

Вижте видео кадрите от двата инцидента:

https://www.facebook.com/share/v/vC4ZKjdFXAWBma5Y/

https://www.facebook.com/share/v/jDQ63PC1jKx4YoAr/

Снимки: Катастрофи в София