Календар със събития Събития

Bentley показа Continental GT Mulliner

Bentley показа Continental GT Mulliner
Bentley показа Continental GT Mulliner
Bentley показа Continental GT Mulliner
Bentley показа Continental GT Mulliner

Обичате ли диамантите? В екстериора и интериора на Bentley Continental GT Mulliner има тематични форми със скъпоценните камъни. Колата дебютира и ще е достъпена за поръчка през октомври, доставките започват през следващата година.

Екстериорът на GT Mulliner получава различен вид на централната решетката, което придава по-стилен външен вид, подсилен от двойният диамантен модел.

Този мотив се появява и на отворите на предните калници. Капачките на огледалата получават сатенено сребърно покритие.

GT Mulliner се вози на 22-инчови джанти със саморазливни емблеми B в центъра. Дизайнът се отличава с рисувани централни секции и полирани метални ръбове. Интериорът е мястото, където Bentley наистина набляга на лукса.

Mulliner предлага на клиентите избор между осем различни трицветни интериорни цветови комбинации. Подобно на решетката, има двойни диамантени шевове  на седалките и панелите на вратите.

 

Микро-тръбопроводите по краищата на подложките на пода отговарят на останалата цветова схема на купето. За да приляга на диамантената тема, централната конзола е обработена от метал по начин, който създава набор от малки, многостранни подредени триъгълници.

Има и парчета фурнир от орехово дърво и хромирана облицовка. Ако видът на Continental GT Mulliner не отговаря на вашия стил, тогава Bentley предлага 88 фурнири от дърво.

Mulliner се предлага с 6,0-литровия W12 с би-турбо, произвеждащ 626 к.с., или с 4-литровия V8 с би-турбо и 542 к.с. Независимо от задвижването, този модел получава,като стандартна функция активната технология за борба с преобръщането.

Continental GT Mulliner идва с ключове в презентационна кутия, включваща кожена торбичка, която съответства на избраната от клиента цветова комбинация на интериора.