Календар със събития Събития

Bri4ka празнува 5 г.

Bri4ka празнува 5 г.

Медийната група Bri4ka празнува 5 г. от стартирането на един от най-популярните автомобилни канали в youtube – Bri4ka.com. Компанията има над 235 000 последователи в youtube и още над 200 000 във Facebook, с над 70 млн. гледания от създаването му през 2017 г. За този период екипът създаде над авторски 500 епизода. Видеата са изключително успешни, а проекти като Safety Bri4ka Academy и най-бързата катастрофа в света бяха цитирани от световните автомобилни медии. Също така проектът Bri4ka On Board дава възможност на последователите на Bri4ka да видят човешката страна на популярни личности в България, като ги представи по различен и атрактивен начин през призмата на автомобилите. Рубриката На гости в гаража гостува на всички фенове и професионалисти, които имат проекти, с които да се похвалят. В Ти гониш представяме известни състезатели и шампиони. 

Всеки вторник представяме видео с ревю на автомобил, а всяка събота забавна рубрика. 

Заедно с профилите в социалните мрежи Facebook и Instagram, медийната група може да се похвали с 400 000 последователи, а публикациите ни са достигнали до над 1 млрд. души за тези 5 години.

От 2020 г. медийната група създаде онлайн медията Vsi4kibri4ki.com, която е уникален за родния и световния пазар продукт, който обединява каталожна, практическа и новинарска част.

Представяме автомобили, мотоциклети, тежкотоварна и всякакъв тип техника, гостуваме на състезания и изложения, у нас и по света.

Очаквайте още много изненади от нас в следващите месеци и години.