Календар със събития Събития

Крадци задигнаха BMW X7 на Том Круз при снимки на Мисията невъзможна 7

Крадци задигнаха BMW X7 на Том Круз при снимки на Мисията невъзможна 7

Да откраднеш личната кола на Том Круз BMW X7 докато снима Мисията невъзможна 7? Определено мисията се оказа възможна. Американският актьор е останал без автомобила и по време на заснемането на епизода в Бирмингам, съобщава Guardian. Х7 е бил паркиран пред Grand Hotel, откъдето е задигнат. Това доказва няколко неща. Колата ви, дори и пред хотел, не е на сигурно място, както и, че Великобритания също е място, откъдето могат да ви задигнат колата. Разликата с нашата държава обаче е, че почти веднага е намерена. И не разглобена на части, нито подготвена за Сирия или Русия.

Полицаите са открили BMW-то в близкия град Сметуик. Но все пак крадците са задигнали целия багаж на Том Круз. Така че проверявайте за неща в ebay като четка за зъби и боксерки на Итън Хънт. Все още бандитите обаче не са хванати и се проведа разследване с кадри от камерите.

Сцената от Мисията невъзможна 7 трансформира мола в Бирмингам Grand Central в летището в Абу Даби. Все още няма информация за сценария на филма, но има заснета снимка как Круз кара мотоциклет BMW G 310 GS. Баварската компания отдавна е партньор на поредицата. Премиерата на филма е на 27 май 2022 г.