Календар със събития Събития

Подарете обиколки с Porsche на писта на детето

Подарете обиколки с Porsche на писта на детето

Предложението на британска компания струва колкото великденско яйце

 

Какво може да подарите на детето си за 10-ата му годишнина? Количка? А защо не обиколка със спортна кола, например Porsche? Британската компания trackdays.co.uk, специализирана в организиране на трак дни, се е насочила в привличането на млади клиенти, знаейки, че ще дойдат и с татковците си. Пакетите за децата – с долна граница 10 години, стартират от 19 паунда, колкото струват и големите великденски яйца. Така че по-добре тази година без шоколад, но огромна усмивка на лицето на детето. И внимавайте да не избегнете омазването на лицето с кафяво от шоколада като го замените с друго кафяво.

Колата не е най-бързата на света – старо Porsche Boxster, но за една обиколка на 4,5-километровата конфигурация на пистата може да направи детето много щастливо. А ако не сте напълно сигурни, че ще се справи, или не стига до педалите, има опция за рейс такси. Странното е, че цените тук започват от 25 паунда, т.е. по-евтино е детето да кара, отколкото да се вози. Тогава вече кафявата работа ви е сигурна, така че сложете му памперси.

А за възрастни има пакет от 29 паунда за 4 обиколки с маааалко по-бързи коли като Lamborghini Gallardo, Ferrari 458 и Aston Martin V8 Vantage. Ето това вече е правилен подарък за Великден.