Календар със събития Събития

Предстои специализираното изложение Truck Expo 2021

Предстои специализираното изложение Truck Expo 2021

Обратното броене до началото на Truck Expo 2021 започна. Този четвъртък, отдавна чаканото изложение в сектора на тежката автомобилна индустрия отваря врати в града под тепетата. На откритите площи на територията на Международния панаир от 10-и до 12-и юни ще видим повече от 150 експоната на водещите производители на камиони, автобуси, лекотоварни автомобили и специализирани превозни средства, които вече са нетърпеливи да ги покажат пред публиката.

Изложителите са повече от 50 и представят над 100 световни бранда в сектора на товарните превози, а един от посетителите ще получи невероятният шанс да гледа на живо старт от състезанията от Формула 1 на 1-ви август в Будапеща, Унгария. Премиерните модели са над 20.

Организатор на изложението е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП). Предварително регистрираните са посетители са от 15 държави. Те ще могат да разгледат отблизо и да тестват най-новите автомобили на BMC Trucks, Citroen, DAF, Dodge, Ford Trucks, Honda, Isuzu, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Otokar, Peugeot, Piaggio, Ram, Renault, Renault Trucks, Scania, Volvo Trucks. Палитрата от продукти и услуги за сектора допълват водещите производители на ремаркетата и полуремаркетата Wielton, Schmitz Cargobull, Krone, Otto Trailer, фирми за хидравлични системи за товарни автомобили, сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, както и финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Отново акцент ще бъде потребителското изживяване с традиционния тест драйв на най-новите модели, както и с много нови услуги за професионалната публика и атракции за семейства и фенове на тежките машини. На щандовете на изложителите ще бъдат организирани многобройни игри, томболи и изненади за посетителите на изложението. Но за един от тях Truck Expo 2021 ще се превърне в най-щастливия му ден, защото ще има шансът да спечели голямата награда – да гледа на живо старт от Формула 1 от трибуната на пистата „Хунгароринг“ в Будапеща, Унгария.

Организаторът ААП поема билет General Admission, трансфер от/до пистата за всички дни на състезанието, транспорт, нощувки, екскурзоводско обслужване на български език, медицинска застраховка, всички пътни, гранични и туристически такси. За участие в томболата е достатъчно посетителите да попълнят отрязъка от анкетната карта и да я пуснат в обособените за целта места.

Входът за Truck Expo е свободен, след регистрация в сайта на изложението www.truckexpo.eu.