Календар със събития Събития

Тийнейджър размаза Nissan GTR след гонка с McLaren

Тийнейджър размаза Nissan GTR след гонка с McLaren

Само преди 7 месеца в рамките на два дни бяха размазани два Mercedes-AMG GT 4 Door, единият от които Brabus 700 AMG GT 63 S с 18-годишен шофьор, чийто баща е шеф на голяма зеленчукова борса. А снощи на столичния бул. Черни връх до мол Парадайс стана поредната катастрофа с млад шофьор със суперкола. Този път потърпевш е Nissan GTR, който се е врязал във Volvo, след като се е гонил с McLaren. Записи на част от импровизираното състезание се появиха в нета.

По информация на ударения, виновният шофьор е на 19 г. Според Stolica.bg младокът участва и в трак дни на Серес, но явно не е научил много, ако въобще е въртял обиколки там. Припомняме, че родният отбор Overdrive на Георги Дончев има чудесна пилотска програма с професионални инструктори като Павел Лефтеров и целта им е точно да научат подобни собственици на бързи коли как да ги карат. Именно Overdrive организира трак дни на Серес по два пъти в годината, както и на други писти в Европа.

На кръстовището на мол Парадайс през  април 2020 г. бе убит журналистът Милен Цветков от 22-годишен син на бизнесменка, който се оказа пиян и дрогиран.