Календар със събития Събития

Това е барбекю Jeep Wrangler

Това е барбекю Jeep Wrangler

Лятото идва, а социалната изолация заради коронавируса кара хората да консумират значително повече храна. И скара. Какво ще кажете за барбекю Jeep Wrangler? Красиво направена желязна скара, просто палите салона и върху покрива поставяте месото. Какво ли може да се обърка?

Предложението е на американска фирма от Уисоконсин. Най-интересното е, че скарата се предлага във версии с 3 и 5 врати. Кабрио обаче няма – всъщност твърдият покрив е самата скара и се премахва, за да се почиства.

Барбекюто е направено от лека стомана, изрязана на лазер. Предлага се и индивидуално боядисване, така че ако имате истински Wrangler, може да положите същата боя и върху скарата. Големината не е никак малка, 102 см дължина, 61 см широчина и 53 см височина.

Дизайнерите на барбекюто са интерпретирали интересни дръжки за вратите, има дори резервно колело на задния капак. И сега, дойде време за цената. В момента има намаление и 3-вратата версия е 350 долара, а 5-вратата 375. Доставката обаче може да отнеме седмици.