Календар със събития Събития

Ural предлага модерни мотори с кош

Ural предлага модерни мотори с кош
Ural предлага модерни мотори с кош
Ural предлага модерни мотори с кош
Ural предлага модерни мотори с кош

Ирбитский мотоциклетный завод Урал, не сме чували отдавна това име и обикновено го свързваме с военни камиони. Но IMZ-Ural е един от най-големите производители на мотоциклети, с които може да излизате извън пътя. А в Русия имате нужда от подобна машина поради липсата на много асфалт извън градовете. Още през 40-те СССР копира дизайна на BMW R71 и се ражда M-72.

През 1998 г. компанията е приватизирана и вече работи с много големи доставчици като Nippon Denso, които осигуряват алтернатор, Brembo спирачките, Domino волана, Paioli вилката, Ducati Energia запалването. Сега компанията изнася за много държави, дори има 6 дилърства в САЩ. Специално за страната е направена версията Ural 2WD Gear Up Weekender Special Edition. Мотор с кош, като в доброто старо време.

Има стъкло и покривало за коша, резервна гума и стоманена броня. Можете да поставите багажник за колела. Или дърва. И се предлага в няколко цвята. Двигателят е 850 кубика с 41 к.с., трансмисията е 4-степенна. А цените в САЩ започват от 20 хил. долара, което не е никак малко. И за тази сума може да купите много добър Indian или Harley-Davidson. Но няма да е с кош. И способност да мине през гората.